lørdag den 29. september 2012

Burma - Mohinga


En ret der er nem at servere flot med alt tilbehøret
Smager dejligt
Karakter: 4
Mohinga
Ingredienser:


1½ spsk olie

½ løg, finthakket
2 fed hvidløg, knuste
1½ cm ingefær, finthakket
½ stængel citrongræs, finthakket
½ spsk chili pulver
½ spsk gurkemeje
7,5 dl vand
½ dl fiskesovs
1 lille løg i kvarte
2 spsk ris mel, mixet med lidt koldt vand
225 g fast fisk
225 g tynde risnudler

Garnish:

1 hårdkogt æg, i kvarte
Finthakket forårsløg
Grønne bønner
Skiver af stegt squash
Frisk koriander

Varm olien i en stor pande.
Tilsæt løg, ingefær, hvidløg, citrongræs, chili og gurkemeje.
Lad det simre ved medium varme, til det begynder at dufte.
Tilsæt vand, fiske sauce, løg og ris mel.
Rør grundigt.
Bring i kog, under omrøring for at undgå klumper.
Skru ned, og lad simre i 20 min.
Skær fisken i mindre bidder, og tilsæt til suppen.
Kog i 10 min.
Kog nudlerne til de er møre, og dræn.
Put nudlerne i skåle, og top med suppen.
Pynt med det garnish der er interesse for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar