lørdag den 29. september 2012

Brasilien - Moqueca Capixaba


Desværre fik vi ikke lavet denne ret med torsk

Vi var lidt uheldige med den fisk vi havde købt
Det blev altså kun rejer
En velsmagende, men lidt anonym ret

Karakter: 3

Moqueca Capixaba



Ingredienser:

125 g torsk
125 g kongerejer
1 stor tomat i både
1 lille fed hakker hvidløg
1 lille løg
3 spsk olie
Nogle dråber citron saft
Koriander
Salt
Peber

Rens fisk og rejer, og tør det.
Krydr med citron, salt og peber.
Fjern skindet fra tomatbådene, hak dem i tern, og drys dem med salt.
Hak løg.
Steg løg og hvidløg.
Put halvdelen af tomaten i panden, halvdelen af korianderen, fisken og så tomat og koriander igen.
Put låg på panden, og steg ved medium varme i 20 min.

Server med hvide ris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar