lørdag den 29. september 2012

Bermuda - Fish Cakes


Et helt måltid, i en lille kage
Og så er den let at lave
Man kan jo eventuelt spise lidt salat sammen med
Karakter: 4
Bermuda fish cakes

Ingredienser:

2 hakkede løg
2 fed hakket hvidløg
1 tsk oliven olie
1 spsk karry
½ spsk hakket timian
1 spsk hakket persille
500 g kogte kartofler
300 g udblødt klipfisk
salt
peber
mælk
mel
olie

Klipfisk udblødes fra dagen før, eller om morgenen, alt efter hvor salt man kan lide maden.


Mos kartoflerne let.
Sauter løg og hvidløg.
Tilføj karry og krydderurter, og steg i 1 minut.

Bland løg, kartofler og flaget klipfisk sammen i en skål og smag til.
Tilføj lidt mælk for at korrigere konsistensen.

Put mel på bordet, og form fiskekagerne.
Steg dem 5-6 minutter på hver side ved medium varme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar