lørdag den 29. september 2012

Bosnien-Hercegovina - Begova Čorba


Okra, æg og creme fraiche
En noget mærkelig blanding
Karakter: 2
Begova Čorba

Ingredienser:

250 g kyllingekød (inkl. ben)
2 gulerødder
½ bundt persilleblade
1 stængel selleri
¼ citron
1 spsk ghee
1 spsk mel
150 g okra (frisk eller fra dåse)
1 æg
Salt
Peber
Citronsaft
75 mL creme fraiche

Kog kyllingestykker, hele gulerødder og selleri og persille i 1½ L vand.
Tilføj ¼ citron, salt og peber.

Når kyllingen er mør, sies vandet fra (beholdes) og det faste indhold skæres i tern.

Opvarm ghee og mel i en stor gryde og kog i få minutter.
Tilføj den siede væske og de skårne, kogte ingredienser og bring i kog.
Tilføj okra og kog til de er bløde.
Tilføj pisket æg og creme fraiche
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Pynt evt. med en skive citron.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar