onsdag den 26. september 2012

Australien - Pepper Steak Pie


Da vi besøgte Australien, blev denne ret spist flittigt
Det tager lidt tid at lave, men så er der også til et par portioner
Kan sagtens fryses ned
Karakter: 5
Pepper Steak Pie
Dej:

Ingredienser:

200 g mel
50g kærgården 60%
50 g vand
1 bæger æggehvide
salt

Smør nulres ud i melet, og vand, æg og salt tilsættes. Det æltes godt sammen og hviler i ½ time i køleskabet.

Fyld:

Ingredienser:

500 g oksekød ( steak, gullash el. lign )
1 løg
4 fed hvidløg
2 tsk groft kværnet peber
1 dl mælk
1,5 dl kaffefløde
½ dl rødvin
1 spsk olie
1 tsk majsmel

Skær kødet i små tern, hak løget og hvidløget.
Steg kød og løg, indtil kødet er brunet.
Tilsæt rødvin, mælk, fløde og peber, og lad det simre - jo længere jo mere mørt.
Smag til med peber.
Brug majsmel til at jævne med.

Dæk bunden af en muffin form med et tyndt lag tærtedej, fyld den op med fyld, og læg et låg af tærtedej på.

Bag ved 180 grader til gylden, ca 25-30 min.

da → en
kærgården

Ingen kommentarer:

Send en kommentar