lørdag den 29. september 2012

Botswana - Seswaa med Pap


Måske skulle man allerede være stoppet op
da ordet "pap" indgik i titlen
Eller da man skulle slå kødet med en grydeske
Eller da man kiggede på den meget sparsomme ingrediensliste
Det smager ikke dårligt
Det er bare kedeligt
Selvfølgelig kan man komme af med lidt agressioner
Karakter: 2
Seswaa med Pap

Seswaa:

Ingredienser:

250 g oksefilet
1 lille løg - hakket
Peber

Put ingredienserne i en gryde, dæk med vand, og kog i 2.5 time - husk at tjekke det ikke brænder på.
Hæld vandet fra.
Slå kødet med en grydeske, til det bliver flaget.

Pap:

Ingredienser:

2 dl majsmel
1 tsk salt
4 dl vand

Bring vandet i kog med salt.
Rør majsmelet forsigtigt i, så det ikke klumper.
Skru ned til medium varme, og rør indtil grøden er tyk, og slipper grydens sider - ca. 10 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar