onsdag den 26. september 2012

Alcheriet - Reechta


Det var utrolig svært at finde noget fra Algeriet
Med skam må jeg også indrømme, at vi rent faktisk aldrig har smagt denne ret
Vi brændte den meget voldsomt på - og bestilte derefter en pizza
Derfor ingen karakter

Reechta


Ingredienser:

200 g kylling
1 lille finthakket løg
1 lille fed presset hvidløg
1 tsk olie
½ dåse kikærter
sort peber
½ tsk ras el hanout
2 ½ dl vand
¼ tsk kanel
125 g pastinak i ⅙ dele
70 g kartoffel i både
70 g gulerod i ⅙ dele
½ tsk salt

Steg kylling, løg hvidløg og krydderi, og lad simre i et par minutter.
Tilføj grøntsager og vand, og kog i 40 min.
Tilsæt eventuelt mere vand undervejs.
Tilføj kikærter og kog i 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar