fredag den 28. september 2012

Bangladesh - Alu Bhaji

 Lækkert krydret tilbehør til brød eller kød

 Karakter: 3

Alu Bhaji

Ingredienser:

2 spsk olie
½ tsk spidskommenfrø
½ tsk sennepsfrø
1 knivspids asafoetida
1 tsk revet ingefær
½ hakket grøn chilli
1 fed hvidlød
½ tsk hakket mynteblade
8 karry blade
salt
½ tsk gurkemeje
2 tsk citronsaft
150-200 g kogte kartofler skåret i tern
2 tsk hakket koriander

Varm olien på en pande, og svits spidskommen, sennepsfrø og asafoetida.
Tilføj ingefær, chilli og hvidløg og sauter i et par minutter.
Tilføj mynte, karry blade, og svits i 1 minut. Tilsæt salt, gurkemeje og citron, og steg 1 minut.
Tilføj kartofler og balnd grundigt, steg ved lav varme i 5 min.
Tilføj koriander og bland forsigtigt.
Server varmt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar