lørdag den 29. september 2012

Bolivia - Sajta de Pollo


En lidt anonym kyllingeret
Ikke dårlig
Karakter: 3
Sajta de Pollo

Ingredienser:

½ løg, revet
olivenolie
1 spsk chili pulver
½ frisk chili, hakket
½ løg, hakket
250 g kyllingelår skåret i tern
½ terning hønsebouillon
75 g frosne ærter
1 håndfuld brødterninger
125 g ris

Salsa cruda
løg, tyndt skiveskåret
tomater, skiveskåret
salt
peber
olivenolie

Sauter det revne løg i olien med chili i et par minutter. 

Hvis blandingen bliver for tør, tilføjes mere olie.
I en gryde sauteres hakket løg med olie i 15 minutter ved lav varme. 

Tilføj løg-chili-mixet fra panden, kyllingkødet, bouillonterningen og nok vand til næsten at dække kyllingen. Bringes i kog.
Når vandet koges tilføjes de frosne ærter og brødterningerne. Koges i ca. 15 minutter.

Serveres med ris og salsa cruda (mix ingredienserne).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar