lørdag den 29. september 2012

Burkina Faso - Riz Gras


Den ret bliver nok lidt for oliet for de fleste
Men meget lækker smag
Indtil man får for meget
Karakter: 3
Riz Gras
Ingredienser:

2 bird eye chili

1 fed hvidløg

½ løg
2 tomater i både
3 spsk jordnøddeolie
225 g kylling i tern
2 spsk tomatpure
3 dl vand
1 terning hønsebouillon
125 g ris
salt og peber

Blend chili, hvidløg, tomat og løg til en jævn pasta.
Varm olien til medium varme, og lad pastaen simre i 8 minutter, fjern det derefter fra varmen.
Brug en smule vand (ca 1 dl) til at skylle blenderglasset med, og hæld det sammen med kyllingen i en gryde.
Bring i kog og lad simre 15 minutter.
Hæld kyllingen på panden sammen med pastaen.
Tilsæt resten af ingredienserne, og lad simre til risene er møre.

Garner med tynde strimler løg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar