lørdag den 29. september 2012

Bhutan - Phaksha Pha


Er virkelig dyb og kraftfuld i smagen
Kinaradisen giver en lidt anderledes skarp smag
Karakter: 4
Phaksha Pha


Ingredienser:

1 lille løg - hakket
1½ cm ingefær - skrællet og hakket
½ medium kina radise - skrællet og hakket
30 g usaltet smør
225 g svinekød - skåret i lange strimler
60 ml vand
1 spsk chili pulver
1 tsk salt
3 bok choy - kun det grønne
80 g tørret skinke - i lange strimler
½ stor grøn chili - i skiver

Smelt smørret i en wok.
Tilsæt svinekødet, løg, radise, vand chili og salt.
Bring i kog, og lad simre ved lav varme i 1½ time.

Kog bok choy i vand i 5 min, til det er mørt, dræn og sæt til side.

Når svine kødet har kogt i ca 1½ time, tilsættes bok choy, ingefær, tørret skinke og frisk chili.
Rør og lad simre ved lav varme i 5-10 min.

Server med røde ris.


sv → en
ingredients:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar