En lækker lille fiske ret, som ikke byder på de store overraskelser
Da fisken skal trække natten over, vil jeg anbefale at købe tun hos fiskehandleren
Frosne tun steaks bliver ofte lidt slatne ved optøning
Karakter: 3
Bahamas Fish Stew
Ingredienser:
150 g tunsteak
Citronpeber
Salt
Lime juice
Lille rød chili hakket
80 g bacon i tern
1 løg
1 spsk tomatpure
Timian
4 spsk mel
1 dåse flåede tomater
2 kartofler delt i fire
Skær tunen i mindre stykker, og mariner den natten over i citronpeber, salt og lime.
Steg fisken gylden, og stil den til side.
Svits bacon på panden, og svits så løgene i fedtet til de er brune.
Skru ned for varmen, og tilsæt tomatpure, timian, lime og frisk chili.
Lad det simre.
Brun melet i blandingen, og tilsæt de flåede tomater.
Konsistensen skal være tyk og pure agtig.
Tilsæt kartofler og fisk, og kog til kartoflerne er møre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar