Endnu en gang er vi ude i noget rigtig vinter mad
Lidt sødere, end hvad vi normalt
ville spise til aftensmad
Men ret lækkert og mættende
Karakter: 3.5
Peanut and Squash Stew
Ingredienser:
½ spsk olivenolie
1 lille løg, i ringe
½ finthakket chili
½ tsk hakket ingefær
½ tsk rørsukker
½ tsk kanel
1 nip spidskommen
1 lille butternut squash, skrællet og skåret i terninger
1½ dl vand
3 spsk peanutbutter
Salt
Peber
1 dl black eye bønner
1 lille håndfuld usaltede jordnødder, knust
Sæt bønner i blød aftenen før.
Varm olien i en stor gryde ved medium varme.
Tilsæt løg, og kog under låg i 5 min.
Tilsæt hvidløg, chili, ingefær, sukker, kanel og spidskommen.
Steg 1 minut.
Tilsæt squash, og mix det godt rundt i krydderierne.
Tilsær 1 dl vand, og salt og peber.
Skru ned for varmen.
Tilsær peanutbutter, bønner og resten af vandet.
Kog i 30 min.
un → en
:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar