Begejstringen var stor for denne salat
Så stor, at vi serverede den til vores bryllup
Karakter: 4.5
Bermuda spinat salat
Ingredienser:
3 æg
75 g bacon
225 g spinat
50 g friske skiveskåne champignonger
3 forårsløg
20 g sukker
lidt salt
40 ml olie
30 ml æblecider eddike
1 nip sort peber
1 tsk dijon sennep
Kog æggene til hårdkogte, og hak dem.
Steg bacon til gylden - lad køle af.
Lav dressing i en blender, ved at blende løg, sukker, salt, olie, eddike, peber og sennep.
Bland alle ingredienser i en stor skål.
Server med ristet brød.
225 g spinat
50 g friske skiveskåne champignonger
3 forårsløg
20 g sukker
lidt salt
40 ml olie
30 ml æblecider eddike
1 nip sort peber
1 tsk dijon sennep
Kog æggene til hårdkogte, og hak dem.
Steg bacon til gylden - lad køle af.
Lav dressing i en blender, ved at blende løg, sukker, salt, olie, eddike, peber og sennep.
Bland alle ingredienser i en stor skål.
Server med ristet brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar