Populær gademad i Belize
Bønne pastaen bliver overraskende fyldig og smagfuld
Karakter: 4
Garnaches
Ingrdienser:
3 majs tortilla
150g mild salsa
1 hk løg
3 hk fed hvidløg
100 g bønner, som er blevet udblødt natten over
½ tsk røget paprika
2 laubærblade
revet emmentaler
100 g hvidkål
God olie
Svits løg i en stor gryde, til de er helt bløde.
Tilsæt hvidløg, og bønner.
Når bønner har fået lidt farve, tilsættes paprika og lauerbærblade.
Tilsæt vand, til det er et par cm overbønnerne.
Kog under låg i 2 timer.
Bønnerne skal være så bløde, så de kan moses.
Efter to timer moses bønnerne, og koges videre, til de har en tyk cremet konsistens.
Steg Tortilla sprøde på en pande.
Spred bønnerne ud på den sprøde tortilla.
Hæld salsa over.
Spred hvidkål og ost på toppen.
Fold sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar