onsdag den 26. september 2012

Argentina - Empanadas


En lidt tidskrævende ret
Super lækker og krydret smag
Opskriften er til ca. 6 personer, alt efter ens spiselyst
De kan tåle at blive frosset
Karakter: 4
Empanadas
Dej:

Ingredienser

60 g smør
600 g hvedemel
4 dl youghurt
2 æg
lidt salt

Smør og mel nulres sammen, og resten tilsættes.
Hviler på køl i nogle timer.

Fyld:

Ingredienser

500 g hakket oksekød
2 løg
2 fed hvidløg
8 tomater
4 spsk sød chili sovs
2 tsk chili pulver
2 spsk hakket jalapenos
1 tsk cayennepeber
salt og peber

Tomaterne skoldes, og skindet fjernes.
Løg og hvidløg hakkes, og svitses på panden sammen med oksekød.
Tomaterne hakkes og tilsættes sammen med alle krydderierne. Småsimrer til væden er kogt lidt ind.

Empanadas:

Del dejen i 14 stk, og rul dem ud til ca. 15 cm i diameter. Læg fyld på den ene halvdel, og fold dejen sammen over fyldet.
Luk dem med en gaffel rundt i kanten.
Bages ved 200 grader i til de er gyldne.

Server eventuelt med avokadocreme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar