lørdag den 29. september 2012

Benin - Aloko med Beninese Fisk


Vi har aldrig været glade for at dybstege ting
Faktisk er det det eneste punkt i vores opskrifter 
hvor vi altid har snydt, og bare stegt på panden
Men det er jo ikke det samme
Dette var retten hvor vi besluttede
At fra nu af gjaldt det også når der stod dybsteg
Karakter: 3
Aloko med Beninese Fisk
Aloko

Ingredienser:

1-2 næsten modne mad bananer
Jordnødeolie
Salt

Skræl bananer.
Skær bananerne i skiver.
Dybsteg bananerne gyldne og sprøde i olie.
Lad trække på køkkenrulle.


Beninese Fisk

Ingredienser:

2 hele rensede fisk
1 lfint hakket løg
½ spsk sort peber
½ spsk salt
3 spsk jordnøddeolie
1 citron

Mix løg med salt og peber.
Skær snit i fisken, og fyld dem med løg mixet.
Lad dem marinere i ½ time.
Pensl fisken med olie, og grill den til den er færdig - ca 10 min.
Server med ½ citron.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar