onsdag den 26. september 2012

Albanien - Tavë Kosi


Lam er altid godt, her på en ny måde.
Lammet bliver mørt, men youghurten er nok en smags sag.
Karakter: 2
Tavë kosi


Ingredienser:

300 g lamme kotelletter eller grydestykker
2 spsk smør
2 spsk ris
salt, peber

Youghurt sovs:
½ spsk mel
2 spsk smør
3 dl youghurt
2 æg  

Drys salt og peber og smør på lammet, og bag det i ovnen ved 150 grader, vend nu og da stegefedt over det.
Når kødet er halvbagt, fjernes fadet fra ovnen, og risene tilsættes.



Smøret varmes i en gryde, og melet svitses.

Bland resten af ingredienserne til en jævn blanding, og tilsæt så smørbollen.
Hæld blandingen over lammet, og bag det i ovnen ved 180 grader i 45 min.

tr → en
character:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar