onsdag den 26. september 2012

Aserbajdsjan - Chilov Pilaf


Pilao, pilaf, pulao
Kært barn har mange navne
Her kommer en udgave fra Aserbajdsjan,
hvor crusten i bunden kommer fra æg og youghurt
Karakter: 3
Chilov Pilaf
Ingredienser:

125 g basmati ris

150 g bønner (haricot)
Smør
Salt
1 æg
1 spsk youghurt
200 g røget hellefisk

Put bønnerne i en gryde med vand og salt, og kog i 10 min.
Kog risene næsten færdige.
Mix ægget med 4 spsk af risene og youghurten.
Smelt smør på en pande, spred æggeblandingen ud over panden, og steg i et par minutter.
Bland ris og bønner og læg dem forsigtigt over æggebunden.
Læg små smørklatter over risen.
Put låg på.
Lad risene blive dampet færdige, og så der kommer crust i bunden af panden.

Serve med let stegt røget hellefisk.

en → da
basmati

Ingen kommentarer:

Send en kommentar