lørdag den 29. september 2012

Belarus - Kartoffel Zrazy


I Belarus - også kendt som Hviderusland -
skal man have kartofler
Masser af kartofler
Disse kager er lidt besværlige at få lavet pæne
Derfor intet billede
Men de smager godt
Karakter: 3
Kartoffel Zrazy
Ingredienser:

250 g skrællede kartofler
200 g hakket oksekød
1 lille hakket løg
Olie til stegning
¼ dl svinefedt
Salt

Riv halvdelen af kartoflerne ned i en skål.
Kog den anden halvdel - ikke for bløde - køl af og riv dem ned til de andre kartofler.
Smag til med salt.

Kog kødet til der ikke er noget rødt at se, dræn og køl af.
Sauter de hakkede løg i lidt olie.
Bland kød og løg.

Lav en dej af kartoflerne. Form små flade kager af kartoflerne, put kød i midten, og fold kartoffel kagen rundt om.
Er det svært at få lukket kagerne, kan man bruge lidt mælk.
Bag i ovnen ved 180 grader til de er gyldne.
Server eventuelt med flydende svinefedt over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar