onsdag den 26. september 2012

Antigua og Barbuda - Fungee og Pepper Pot


Det var en kamp at få samlet alle ingredienserne til denne ret
Pebber pot er sådan set helt fint, og kan fryses
Ville dog nok vælge at spise det med ris eller kartoffelmos en anden gang
Karakter: 2
Fungee & pepper pot
Fungee:

Ingredienser:

3 dl vand
1½ dl majs mel
½ tsk salt
3 okra hakket i små stykker

Put okra, salt og vand i en gryde. Kog til okra er færdig.
Fjern halvdelen af væden.
Rør med en træske.
Mix majsmel med koldt vand for at få det til en pasta der nemt mixes i okraen.
Skru ned for varmen, og rør vedvarende, indtil blandingen bliver rimelig stiv.
Når blandingen ikke hænger i gryden, er det færdigt.
Smør en skål, og put grøden i skålen, så det får skålform, vend det derefter ud på en tallerken.

Pepper Pot:

Ingredienser:

125 g oksekød i små stykker
2 hvidløg i skiver
1 hakket løg
1 spsk tomatpure
½ bundt timian
½ bundt purløg
100 g hakket spinat
1 dl ærter
75 g grøn papaya skrællet og skåret i stykker
75 g hokaido græskar i stykker
1 friske grønne eddo/malanga blade
½ aubergine skrællet og skåret i stykker
100 g okra skåret i stykker
100 g beef jerky
½ squash i tern
½ spsk salt
½ spsk peber

Put alle de tilskårne grøntsager i koldt vand.
Kog beef jerky i usaltet vand i 10 min, og dræn så vandet fra.
Varm olie, og steg beef jerky i 10 min, tilføj løg og frisk kød og steg i 2-3 min.
Tilføj alle grøntsager undtagen ærter.
Tilføj tomatpure og nok vand til at dække, og kog grøntsagerne møre.
Tilføj derefter ærter og krydderier.
Simr på lav varme i 10 min

da → en
becomes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar