søndag den 30. september 2012

Den centralafrikanske Republik - Sardines and Greens Stew


Sardinerne er lækkert faste i kødet
og med savoykål - som vi brugte -
bliver det en dejlig varm vinter stuvning
Karakter: 3
Sardines and Greens Stew
Ingredienser:

300 g frisk spinat, savoy kål eller grønkål

250 g sardiner på dåse
1 løg, fint hakket
1 fed hvidløg, fint hakket
2 tomater, i tern
salt
peber
cayenne peber
jordnødde olie farvet med lidt paprika

Varm 1 spsk olie i en stor gryde.
Steg løg og hvidløg et par minutter.
Tilsæt spinat/kål og svits til det er mørt. Pas på det ikke bliver brændt.
Rør tomaterne i, sammen med 2 dl vand.
Krydr, put låg på, og lad koge i 20 minutter.
Tilsæt sardiner, og kog i 10 min mere.

Server med kogte madbananer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar