søndag den 30. september 2012

Den Centralafrikanske Republik - Mbika med kød


Man bliver så overrasket, 
når man åbner pakken,
og så ligger der en lille fast kage
Utrolig smagfuld
Og anderledes
Karakter: 4.5
Mbika med kød

Ingredienser:

250 g gullasch kød, skåret i små tern
1 chili, hakket
1 lille løg, hakket
225 g græskar kerner, kværnet til pulver
½ tern oksekødsbuoillon
1 nip stødt koriander
1 nip stødt spidskommen
salt
peber
banan blade
jordnødde olie, tilsat lidt paprika

Smuldr bouillon terningen i en  kogende vand, og mix med koriander og spidskommen.

Svits kød, løg og chili i jordnødde olien.
Mix resten af ingredienserne grundigt i en stor skål, sammen med ½ spsk olie.
Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis nødvendigt.
Det sakl blive til en tyk pasta.
Tilsæt det stegte kød til mixet.
Læg mixet på bananblade, og fold det til pakker.
Bag i ovnen ved 200 grader i ca 30 min.

Server med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar