onsdag den 26. september 2012

Armenien - Spinat Borek


Fire mennesker burde kunne blive mætte af denne mængde
Masser af smør bringer altid smilet frem
Godt med en god salat til
Karakter: 5
Spinat Borek
Ingredienser


Filodej plader
500 g spinat
100 g feta
1 stort løg
1 fed hvidløg
2 æg
2 dl mælk
0,75 dl oliven olie
1 spsk smør
½ tsk salt
½ tsk peber
Nigellafrø

Tø filodejen, som der står på pakken.
Tø spinaten op, og dræn for vand, gnid ind med salt, og fjern vand igen.

Hak løget og steg det til gennemsigtigt.
Bland det med spinat, salt, peber og smuldret feta.
Bland æg, mælk og olie i et glas.

Smør en form, og læg en filoplade, smør den med æggeblandingen, og læg en plade mere. Dette gøres til der ligger 10 plader.

Put spinatblandingen på pladerne.

Fordel smøret ud over spinaten.

Læg resten af filopladerne ovenpå. Der skal stadig smøres mellem hver plade.

Det sidste af æggeblandingen hældes over den sidste plade.

Drys med nigellafrø
Bag 200 grader i 30-35 min - den skal være gylden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar