fredag den 15. marts 2013

Etiopien - Awaze Tibs

Når man har trang til at nyse i hele lejligheden
Så ved man der er knald på krydderierne
Det lader til at alt, der indeholder
det afrikanske krydderi berbere,
bare ikke kan blive andet end godt
Hermed en opfordring til at lave en god portion
- du får lyst til at bruge det igen.
Som med det meste der skal simre, 
skader det absolut ikke at lade retten simre
længere end skrevet i opskriften.
Karakter: 4.5
Awaze Tibs
Ingredienser:
1 spsk peanut olie

1 rødløg, hakket
1 tsk ingefær, hakket
2 små fed hvidløg, presset
1 tsk berbere
1 dl okseboullion
300 g lam, i tern

Yoghurt

Steg løgene gyldne i olien ved medium varme, ca. 10 min.
Tilsæt ingefær og hvidløg, og steg et par minutter mere.
Tilsær berbere.
Tilsæt kødet, og brun det.
Tilsæt boullion, og lad simre under låg i 35 min.
Lad lidt af væden koge væk.
Smag til med salt og peber.
Server med yoghurt og chapatti.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar