søndag den 10. marts 2013

Estland - Mulgikapsad

Sauerkraut er ikke noget jeg har gode minder om
På den anden side kan jeg ellers godt lide kål
Og på vores tur jorden rundt, skal alt jo have en chance
I  Superbest kan man få en god stor dåse sauerkraut
Desværre er jeg ikke blevet større fan af sauerkraut
Hele køkkenet lugter temmelig voldsomt
Det er sikkert sundt
Karakter: 2.5
Mulgikapsad




Ingredienser

250 g skinke schnitzel
1 dl sauerkraut
¾ byg, ukogt
1 lille lauerbær blad
Salt
Peber

Put kødet i en gryde.
Dæk kødet med sauerkraut.
Rens byg i koldt vand.
Tilsæt til kødet, sammen med resten af ingredienserne.
Vær forsigtig med for meget salt, da sauerkraut kan være salt.

Hæld kogende vand over, til byggen er dækket.
Put låg på, og lad simre ved svag varme i 1 time.
Smag til og server.


da → en
barley
noun: barley

Ingen kommentarer:

Send en kommentar