søndag den 30. marts 2014

Laos - Khao Piak Sien

En lækker og smagfuld suppe
Egentlig sagde opskriften,
at man skulle lave nudlerne selv
Blandingen af ris- og tapiokamel
blev dog fuldstændig som skør modellervoks,
så vi droppede det igen
Kom til at købe gurkemeje i stedet for galanga
Det kan ikke anbefales
Anden runde af suppen, uden gurkemeje,
var noget bedre
Karakter: 4
Khao Piak Sien
Ingredienser:
Suppe

2 kyllinge overlår
3 cm galanga
3 cm citrongræs
2 kaffir lime blade
Salt
Peber
3 spsk fiskesovs


Fyld:
Kylling fra suppe, revet i stumper
1 forårsløg, skåret i strimler på langs
1 lille håndfuld koriander, hakket
50 g bønnespirer
2 fed hvidløg, i tynde skiver
2 spsk soya
1 lime, i både
250 g risnudler

Suppe
Brun kyllingen i en stor gryde.
Tilsæt 4 dl vand, og resten af ingredienserne.
Lad simre i mindst 1 time.

Kog nudlerne møre.

Steg hvidløg gyldent.

Fordel nudlerne i skål.
Hæld suppen over.
Fordel fyld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar