mandag den 24. marts 2014

Laos - Yum Sen Long

I forhold til dette ikke er thailandsk,
smager det virkelig autentisk thailandsk
Selvfølgelig er Thailand og Laos også tæt på hinanden
Grisen bliver virkelig smagfuld,
og nudlerne er lige tilpas krydrede
Det er lækkert med de knasende friske grøntsager
Vil dog anbefale et juliennejern
medmindre du har stor tålmodighed med at skære grøntsager
Jeg har faktisk ingen af delene
Karakter: 4
Yum Sen Long
Ingredienser:
125g vermicelli ris nudler

250g stegeflæsk
1 tsk salt
½ spsk peber
½ gulerod, i meget tynde strimler
2 stave selleri, i meget tynde, 5 cm lange strimler
½ rød peber, i meget tynde strimler
½ gul peber, i meget tynde strimler
1 lille håndfuld mynte, groft hakket
1 lille håndfuld koriander, groft hakket

Dressing:
2 chillier
2 fed hvidløg
1 nip salt
2 spsk fiskesovs
2½ spsk sukker
1 lime, saften

Skær kødet i ca. 1 cm tykker skiver.
Mariner i salt og peber i mindst ½ time.

Varm ovnen til 180 grader.

Kog nudlerne i 2-5 min (se på pakken)
Dræn.
Stil i iskoldt vand, så de ikke klistrer sammen.

Put kødet på en rist i ovnen.
Sæt ovnen på varmluft.
Bag kødet i ca. 15 min, til det er gyldent.
Vend.
Giv 10 minutter mere.

Dressing:
Mos chili, hvidløg, salt og sukker sammen i en morter.
Tilsæt resten af ingredienserne og mix grundigt.

Mix alt, undtagen kødet, grundigt sammen.
Skær kødet i skiver, og arranger sammen med nudlerne.



da → en
noodles

Ingen kommentarer:

Send en kommentar