Ja, pænt er det ikke
Rigtig simremad
Bliver virkelig fyldigt i smagen
Kunne desværre ikke få rå eisbein,
så måtte købe et der allerede var kogt.
Puttede det bare i sammen med resten,
og det blev super mørt.
Kødet faldt fra benene.
Man er helt sikkert mæt efter sådan en omgang.
Karakter: 4
Grah
Ingredienser:
125 g tørrede kidney bønner
7 dl koldt vand
1 fed hvidløg, presset
½ løg, hakket
125 g røget pølse, fx. Kranjska klobasa
125 g røgede ribs eller eisbein - stykket mellem knæ og fod
1 lauerbær blad
Salt
Peber
Vegeta
Stil bønner i blød natten over.
Dræn bønner.
Put dem i en stor gryde.
Tilsæt vand.
Bring i kog.
Skum af.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Bring i kog.
Lad simre i 2-3 timer, til det hele er mørt.
Tilsæt vand efter behov.
Fjern lauerbær, og knogler fra kødet.
Lad simre til det har en stuvnings agtig konsistens.
Server med groft brød.
kønt ser det ikke ud - det har du sgu ret i :-). Det skulle I jo have prøvespist sidste sommer.
SvarSlet