fredag den 30. januar 2015

Norge - Fårikål

Havde noget besvær med at få fat i lammet
I supermarkedet havde de slet ikke lam i denne uge
Og hos slagteren havde de kun filet og lammekrone
Endte med at tage lammekrone,
men det er jo egentlig alt for fint til sådan en ret
Det bliver nu bedst hvis man bruger noget kød med lidt fedt
Alternativt må man snyde lidt med en klat smør
Rimelig traditionel kød og kartofler
Helt fint, men ikke noget særligt

Karakter: 3.5

Fårikål

Ingredienser:
½ kg lammekød med ben
½ kg hvidkål eller savoykål, i 8-10 både
1 tsk salt
2 tsk peberkorn
Vand
Kartofler
4 spsk mel

Læg kål, kød, mel, peber og salt i lag i en gryde.
Dæk med vand.
Bring i kog.
Lad simre 1½-2 timer, til kødet er mørt.
Server med kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar