fredag den 16. januar 2015

Niger - Efo

Er til tider lidt bekymret når der mixes for meget
Alt godt fra dyreriget
Alt kød og fisk kan udskiftes med andet lignende
Var meget positivt overrasket
Suppen er virkelig lækker og smagfuld
Er ikke så vild med makrellen,
for røget i smagen,
men selve suppen er virkelig lækker
Spinaten er ikke babyspinat,
men lidt ældre grov spinat
Det får en rigtig lækker konsistens
Karakter: 4

Efo
Ingredienser:
½ kg frisk spinat, renset, revet i mindre stykker
80 g komave
300 g okse suppeben
80 g klipfisk, udblødt i 24 timer
80 g røget makrel
1 tomat, blendet
1 rød peber, blendet
1 chili, hakket
1 dl eddike
Olie
1 lille løg, hakket
1 tsk rejepasta
1 bouillon terning
Salt

Put klipfisk, suppeben, løg og bouillon i en gryde.
Dæk med vand
Bring i kog.
Lad simre 1 time.

Kog imens komaven i 20 min i vand tilsat ½ dl eddike.
Skyl under koldt vand.
Kog igen i 20 minutter i eddike og vand.
Skyl grundigt.

Put komaven i gryden til suppebenene.
Kog 20 minutter.

Varm olie i en anden gryde.
Tilsæt tomat, peberfrugt og chili.
Lad simre 15 minutter.
Tilsæt kogt kød og klipfisk, og makrellen.
Tilsæt rejepasta.
Mix grundigt.
Lad simre i 10 minutter.
Tilsæt spinat.
Lad simre 5-10 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar