Chicharrones er stort
set det samme som flæskesvær
Dog fjerner de mere
fedt,
end vi lader sidde på
de danske
Til nød kan man
sikkert bruge danske,
men det er mere
autentisk at lave dem selv
Alternativt kan de
købes hos en thai købmand,
de har ikke helt så
meget fedt som de danske
Chicharrónes
Chicharrónes
Ingredienser:
350
g grisehud, uden fedt
Olie
Salt
Vand
1 spsk eddike
Cayenne peber
Peber
Dæk med vand.
Brug eventuelt en tallerken eller lignende, til at holde huden under vandet.
Bring i kog under låg.
Lad simre 1-2 timer, til huden er blød, men ikke falder fra hinanden.
Læg huden til tørre på en rist.
Spred eddike over huden.
Lad køle til huden er helt kold, eventuelt i køleskabet, men stadig på risten.
Fjern eventuel tilbageværende fedt.
Tør huden i ovnen ved lavest mulige temperature. Traditionelt tørres huden i solen, men en tur i ovnen natten over, ved lavest mulige temperature, skulle gøre det.
Krydr huden med peber og cayenne, eller anden foretrukken krydderi.
Skær huden i tern, ca 2x2 cm, eller strimler.
Dybsteg huden i olie, til den puffer op, og flyder, dette burde ikke tage mere end 10-20 sekunder.
Lad dryppe af på køkkenrulle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar