torsdag den 8. januar 2015

Nauru - Sprød kokos fisk

Nauru er verdens fedeste nation
De har et gennemsnits BMI på 35!!
Dette skyldes at de på øen har haft
rigtig meget minedrift,
der var altså ikke plads eller tid til at dyrke noget
Al mad var derfor stort set konserves
Australien og New Zealand
I moderne tider er madkulturen den samme,
og færdigmad bliver jo ikke sundere
Det eneste nogenlunde oprindelige Nauru måltid
jeg kunne finde,
var noget med fisk og ris
Fisken ville oprindeligt være en mere eksotisk fisk,
som nok er en smule mere fast i kødet,
men de fleste siger,
at almindelige rødspætter gør jobbet fint
Jeg brugte torskefiletter,
da jeg synes de hænger bedre sammen
Karakter: 3.5

Sprød kokos fisk

Ingredienser:
4 fiskefilleter
Salt
Peber
Mel
1 dl rasp
1 dl kokosmel
1 æg, pisket
Kokosolie
1 lime, i bade

Mix mel med salt og peber
Tør fisken.
Vend fisken i melet.
Mix rasp og kokos.
Vend fisken i æg, og derefter i kokos-raspen.
Steg ved medium varme til de er sprøde på begge sider.

Server med ris og lime.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar