Virkelig super smagfuldt!
Jeg lod det simre i 20 minutters tid,
da tomaterne var tilsat,
så kødet blev dejlig mørt
I stedet for ingefær-hvidløgs pasta,
blendede jeg syltede hvidløg med syltet ingefær,
bare for ikke at have alt for mange glas alt muligt stående
Jeg lod det simre i 20 minutters tid,
da tomaterne var tilsat,
så kødet blev dejlig mørt
I stedet for ingefær-hvidløgs pasta,
blendede jeg syltede hvidløg med syltet ingefær,
bare for ikke at have alt for mange glas alt muligt stående
Karakter: 5
Lahori Karahi
250 g oksekød, i strimler
½ dl yoghurt
1 nip kanel
½ tsk garam masala
½ tsk chili pulver
1 tsk salt
½ tsk spidskommen frø
1 spsk ingefær-hvidløgs pasta
2 tomater, hakket
½ tsk peber
2½ spsk olie
1 citron
Grøn chili, hakket
Koriander, hakket
Ingefær, hakket
½ dl yoghurt
1 nip kanel
½ tsk garam masala
½ tsk chili pulver
1 tsk salt
½ tsk spidskommen frø
1 spsk ingefær-hvidløgs pasta
2 tomater, hakket
½ tsk peber
2½ spsk olie
1 citron
Grøn chili, hakket
Koriander, hakket
Ingefær, hakket
Put kød, chili pulver, salt, garam masala, kanel, yoghurt og ingefær-hvidløgs pasta på en varm pande.
Steg et par minutter, til væden fra kødet er væk.
Tilsæt tomater, peber og spidskommen.
Tilsæt olie.
Steg til olien lægger sig på overfladen.
Dryp med citron saft.
Garner med koriander, grøn chili og ingefær.
Server med naan
Ingen kommentarer:
Send en kommentar