Svinemælk bliver åbenbart spist meget i New Zealand,
og er det samme som svinemælk,
en form for tidsel, som man herhjemme
tidligere gav til søer, for at få dem til
at producere mere mælk
De er vist til at gå ud i naturen og finde,
bare ikke lige på denne årstid
Mange steder bliver det foreslået
at bruge brøndkarse som substitut
Det var heller ikke lige til at finde
Sidste udvej er tilsyneladende frisk spinat
Men så er man lidt langt fra originalen
Resultatet er ikke dårligt,
men heller ikke vildt interessant
Tror desværre bare heller ikke brugen af spinat
fortæller ret meget om hvordan retten normalt smager
og er det samme som svinemælk,
en form for tidsel, som man herhjemme
tidligere gav til søer, for at få dem til
at producere mere mælk
De er vist til at gå ud i naturen og finde,
bare ikke lige på denne årstid
Mange steder bliver det foreslået
at bruge brøndkarse som substitut
Det var heller ikke lige til at finde
Sidste udvej er tilsyneladende frisk spinat
Men så er man lidt langt fra originalen
Resultatet er ikke dårligt,
men heller ikke vildt interessant
Tror desværre bare heller ikke brugen af spinat
fortæller ret meget om hvordan retten normalt smager
Karakter: 3
Pork & Puha
Ingredienser:
1
kg griseknogler – fx. ribben
1-2
lauerbær blade
2
tsk salt
½
kg svinemælk, renset
1
gulerod, i chunks
1/8 græskar, i chunks
1
sød kartoffel, i chunks
2
kartofler i chunks
Put knogler, gulerødder og lauerbær
i en gryde.
Dæk med vand.
Tilsæt 1 tsk salt.
Bring i kog.
Lad simre uden låg i en
time.
Tilsæt svinemælk.
Lad simre i 5-8
minutter.
Sluk for kogepladen.
Put låg på gryden.
Lad stå 5-10 minutter.
Vend forsigtigt rundt,
så det er blandet.
Kog imens resten af grøntsagerne
møre i vand med 1 tsk salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar