Emil var lidt betænkelig ved rejeskallerne,
så jeg tog en lille tsk rejepasta i stedet
Synes ikke det var specielt lækkert
Konsistensen er lidt grov i det,
fisken smager meget igennem
Det var ikke et godt måltid
Sikkert sundt
så jeg tog en lille tsk rejepasta i stedet
Synes ikke det var specielt lækkert
Konsistensen er lidt grov i det,
fisken smager meget igennem
Det var ikke et godt måltid
Sikkert sundt
Karakter: 2
Ukpo Oka
Ingredienser:
5 majskolber
100 g røget makrel, eller ander røget fisk, i små stykker
100 g rejer, m hoved
3 løg
2 spsk olie
50 g hakket spinat
1 bouillon terning
1 chili
Vand
Salt
Bananblade
100 g rejer, m hoved
3 løg
2 spsk olie
50 g hakket spinat
1 bouillon terning
1 chili
Vand
Salt
Bananblade
Fjern bladene fra majsen.
Skær med en skarp kniv langs siden af majen, for at få så mange kerner af som muligt.
Fjern hale og hoved fra rejerne.
Put majskerner, chili, løg, bouillon og hoved og hale fra rejerne i en blender.
Blend til det hele er godt blendet.
Tilføj eventuelt lidt vand.
Konsistensen må ikke være for vandet.
Put majsgrøden i en skål.
Tilsæt olie, spinat, fisk og hakkede rejer.
Mix grundigt.
Fordel i to bananblade.
Luk grundigt.
Damp i 1 time.
Skær med en skarp kniv langs siden af majen, for at få så mange kerner af som muligt.
Fjern hale og hoved fra rejerne.
Put majskerner, chili, løg, bouillon og hoved og hale fra rejerne i en blender.
Blend til det hele er godt blendet.
Tilføj eventuelt lidt vand.
Konsistensen må ikke være for vandet.
Put majsgrøden i en skål.
Tilsæt olie, spinat, fisk og hakkede rejer.
Mix grundigt.
Fordel i to bananblade.
Luk grundigt.
Damp i 1 time.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar