Opskriften sagde
originalt 200 g chicharrons
80 g er rigeligt,
ellers drukner det
hele i flæskesvær
Havde dog købt mine
hos en thai,
måske er de ikke helt
så luftige hvis man laver dem selv
Har lidt respekt for
cassava,
da det kan være ret
giftigt ved forkert tilberedning
Skrællen skal fjernes
helt,
og det skal koges
ordentligt mørt
Hvis man laver retten
uden cassava,
er det nu også en
meget lækker salat
Dette er en populær
gadesnack,
som serveres på
bananblade
Hvis bananblade ikke
er til at opstøve,
er jeg sikker på en
tallerken fungerer helt fint
Karakter: 4
Vigorón
Ingredienser:
100-200
g chicharrons, knækket i mindre stykker
200 g cassava,
skåret i stave
10
g frisk koriander
25 g løg
2 tomater,
hakket
2 fed hvidløg
¼ chili
1 spsk lime
juice
1
nip rørsukker
2
bananblade
Salt
Oregano
Peber
Spidskommen
Dæk med vand.
Kog ca. 20 minutter.
Tilsæt hvidløg, salt og oregano.
Dræn og lad køle.
Blend løg, koriander og chili i en blender.
Mix med tomater, peber, salt, lime, spidskommen og sukker.
Fordel kål, cassava, tomat og chicharrones på bananbladene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar