Komave?
Ja hvorfor ikke?
Vi har jo prøvet så mange andre ting
Vi bestilte det fra slagteren,
tilbragte en uge med at gå derhen hver dag,
for at spørge efter det,
for endelig at få det (ca 600 g for meget) om fredagen
Om lørdagen så vi det hænge
i 100 g pakker i det lokale supermarked….
Så meget for alt det besvær
Fin suppe,
har det lidt mærkeligt med blanding af fisk og kød
Suppen egentlig ikke noget vildt
Ikke dårlig, men heller ikke noget særligt
Karakter: 3.5
Beef Internal Soup
150 g oksekød, i tern
80 g kallun, i små stykker
1 tsk chili flager
½ chili, most
½ tsk peber
2 tomater, i tern
2 løg, i tynde skiver
80 g klipfisk, i tern
100 g røget fisk, fx. makrel, i tern
Put oksekød, kallun, salt, chili, peber, tomater og 3½ dl vand i en stor gryde.
Lad simre i 1 time.
Put løg, klipfisk og 2 dl vand i en anden gryde.
Lad simre i en time.
Bland indholdet i de to gryde.
Lad simre i 20 minutter.
Tilsæt røget fisk.
Lad simre i 10 minutter.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar