fredag den 9. maj 2014

Lesotho - Rødbede, Appelsin og Græskar Sambal

Er ikke altid så modig,
når tingene skal trække i flere uger
Især ikke når man så glemmer det,
og det trækker i endnu flere uger
Når modet til at smage,
endelig kommer,
smager det dog herligt
En smule som rødkålssalat,
men mere krydret og syrligt
Dejligt som tilbehør til kødretter
Karakter: 4.5
Rødbede, Appelsin og Græskar Sambal
Ingredienser:
200 g rødbede, i tern

2-3 cm kanel
120 g græskar, fint revet
½ appelsin, skallen, fint revet
½ tsk sennepspulver
1½ dl eddike
60 g sukker
1 nip cayenne peber
1 tsk karry pulver

Mix alle ingredienser i en gryde.
Bring i kog.
Lad simre under låg i ½ time.
Rør en gang imellem.
Lad køle lidt.
Put i en lukket beholder i køleskabet.

Lad stå i 3 uger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar