lørdag den 3. maj 2014

Libanon - Baba Ganoush

Ret populær mellemøstlig dip
Må indrømme,
at smagen af tahin,
bare bliver for meget for mig
Måske man kunne prøve uden?
Er næsten uundværligt tilbehør,
til de mange libanesiske små retter
Karakter: 3.5

Baba Ganoush

Ingredienser:
1 aubergine

4 spsk tahin
3 fed hvidløg, presset
4 spsk citron saft
1 nip spidskommen
Salt
1 spsk oliven olie
1 spsk bredbladet persille, hakket
4 spsk sorte oliven

Prik auberginen med en gaffel.
Grill den i ovnen til den er sort hele vejen rundt.
Lad køle en smule.
Pil skindet af.
Mos aubergine kødet til en mos.
Tilsæt tahini, hvidløg, citron og spidskommen.
Mix grundigt.
Smag til med salt, tahin og citron.
Hæld oliven olie over, og drys med persille.

Placer oliven rundt langs kanten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar