fredag den 1. februar 2013

Dominica - Callaloo

Som salt kød brugte vi røget mørbrad.
Skinketern havde sikkert været helt fint.
Suppen som sådan var fin nok, men ikke noget særligt.
Det var lidt en kunst at få yams og banan mørt samtidig.
Vi var også enige om, at majsmel gjorde dejen en smule tung.
Ikke lige vores favorit.
Karakter: 2
Callaloo


Ingredienser

200 g spinat
100 g salt kød
1 madbanan
½ yamsrod
1 lille løg
1 frisk kvist af persille, purløg og timian
1 peberfrugt
2½ dL kokosmælk
2½ dL vand

Dej:
1 dL hvedemel
1/4 dL majsmel
lidt bagepulver
salt

Serveres med ristet brød og/eller avocado.
Skær kødet i tern og kog til mørt.
Vask og hak spinat.
Put i gryde med hakket peberfrugt, krydderurter og løg. 
Kog indtil mørt.
Herefter blendes det og bland det med kødet.
Lav dej af hvedemel, majsmel, bagepulver og salt. 
Tilføj vand indtil korrekt konsistens.

Skær madbananen i fire stykker.


Skær yams i stykker af samme størrelse som bananen.


Tilføj til spinatblandingen, sammen med kokosmælk og vand.


Bring i kog.


Rul dejen til kugler, og tilføj en kugle ad gangen. 


TIlføj evt. mere vand så alle ingredienser er dækket.


Læg låg på gryden og sænk varmen. 


Lad suppen koge til madbananen og yams er mør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar