Curtidoen er virkelig lækker
Hvis man godt kan lide tingene lidt syrligt
Kan man sagtens bare bruge den som
substitut for tomat salat
Hvis det er svært at finde cassava
- vi har kun fundet det på Amager -
så tror jeg egentlig også kartoffel
ville være fint - så skal det bare ikke koge så længe
Karakter: 3.5
Encebollado
Encebollado
Ingredienser
250 g frisk tun
100 g cassava
½ spsk olie
1 tomat, i tynde både
¼ rødløg, i ringe
1 knivspids chili pulver
½ tsk stødt spidskommen
4 dl vand
1 stilk koriander
Salt
Varm olien til medium varme, og steg løg, tomat, spidskommen, chili og salt, til løgene er bløde.
Tilsæt vand og koriander kvisten.
Bring i kog.
Tilsæt tun, og kog i 15 min.
Tag tunen op fr væden.
Del tunen i medium stykker.
Bring væden i kog, og tilsæt casava.
Kog til cassavaen er mør - 30-45 min.
Tag cassavaen op fra væden, og skær i chunks.
Put cassava og tun tilbage i væden, og smag til med salt.
Varm suppen op, og server med Curtido de Cebolla y Tomate.
Curtido de Cebolla y Tomate
Ingredienser
1 lille rødløg
1½ lime, saft
½ spsk olie
1½ tomat
½ spsk koriander, fint hakket
½ spsk salt
Halvver løget, og skær det i tynde ringe.
Drys løget med saltet, og ad det hvile i 10 min.
Dæk løgene med lunkent vand, og lad hvile i 10 min mere.
Dræn løgene.
Tilsæt lime og olie, og køl i 30 min.
Skær tomaten i halv, og skær i tynde skiver.
Mix alle ingredienserne, og smag til med salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar