lørdag den 9. februar 2013

Egypten - Roz Meaammar



Hvad vi lige havde tænkt på
da vi besluttede at spise denne ret
som hovedret
er svært at sige
Der manglede måske lidt fyld
Som tilbehør i stedet for almindelig ris
kunne det være ret lækkert
Dejlig duft af risengrød
i køkkenet
Karakter:3.5
Roz Meaammar




Ingredienser

2 dl ris

1½ spsk smør
1 løg, hakket
1 dl mælk
1 dl hønsebouillon
Salt
Peber

Skyld risene grundigt.
Varm smør op i en gryde
Tilsæt halvdelen af risene.
Mix til risene er blevet gullige.
Tilsæt resten af risene, mælk, bouillon, løg, salt og peber.
Bland godt.
Skru ned og lad simre i 15 min.
Når risene er færdige, tages låget af, og de simre i 5 min.


fr → en
broth
noun: broth, stock, bouillon, bubble, puff

Ingen kommentarer:

Send en kommentar