Risvand er i bund og grund
det vand der er tilbage når man har skyllet ris
Stivelsen i vandet tykker suppen lidt
Hvis man ikke lige har trang til at skylle ris,
kan almindeligt vand sikkert bruges
Vi serverede dog ris ved siden af,
da vi ikke mente der var så meget fyld i suppen
Hvis man gerne vil spise eksotisk,
uden det egentlig er specielt eksotisk,
er dette en god begyndersuppe
Der er ikke nogen farlige smage her
Kyllingen er mør og lækker,
men som sagt er smagen absolut ikke kraftig
det vand der er tilbage når man har skyllet ris
Stivelsen i vandet tykker suppen lidt
Hvis man ikke lige har trang til at skylle ris,
kan almindeligt vand sikkert bruges
Vi serverede dog ris ved siden af,
da vi ikke mente der var så meget fyld i suppen
Hvis man gerne vil spise eksotisk,
uden det egentlig er specielt eksotisk,
er dette en god begyndersuppe
Der er ikke nogen farlige smage her
Kyllingen er mør og lækker,
men som sagt er smagen absolut ikke kraftig
Karakter: 3.5
Tinola
2 kyllingelår
½ l risvand
1/4 grøn papaya, i både
½ spsk hvidløg, presset
½ l risvand
1/4 grøn papaya, i både
½ spsk hvidløg, presset
½ løg, hakket
1 cm ingefær, i tynde strimler
1 spsk fiskesovs
1 cm ingefær, i tynde strimler
1 spsk fiskesovs
1 håndfuld chili blade, eller evt spinat
Sauter hvidløg, løg og ingefær.
Brun kyllingen let.
Tilsæt fiskesovs.
Hæld ris vand over.
Lad simre 45 minutter
Tilsæt papaya.
Lad simre 5 minutter.
Tilsæt chili blade.
Lad simre et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Sauter hvidløg, løg og ingefær.
Brun kyllingen let.
Tilsæt fiskesovs.
Hæld ris vand over.
Lad simre 45 minutter
Tilsæt papaya.
Lad simre 5 minutter.
Tilsæt chili blade.
Lad simre et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar