Det parkistanske køkken er ekspert i,
at få vegetariske retter til at smage af noget
Sundt og lækkert
Hvis man ikke er så meget til al for stærk mad,
går det strålende sammen med lidt yoghurt
Det eneste der er ærgeligt,
er at jeg ikke har en kulgrill,
så auberginen kan få den rigtige grill smag
at få vegetariske retter til at smage af noget
Sundt og lækkert
Hvis man ikke er så meget til al for stærk mad,
går det strålende sammen med lidt yoghurt
Det eneste der er ærgeligt,
er at jeg ikke har en kulgrill,
så auberginen kan få den rigtige grill smag
Karakter: 4.5
Baingan Bharta
1 aubergine
½ tsk olie
1 spsk ghee
1 tsk spidskommen frø
1 løg, i tynde ringe
1½ tsk ingefær, revet
1 tsk hvidløg, presset
1 tsk grøn chili, fint hakket
1 tomat, fint hakket
½ tsk gurkemeje
½ spsk koriander pulver
½ spsk spidskommen pulver
½ tsk garam masala
Salt
2 spsk koriander, hakket
½ tsk olie
1 spsk ghee
1 tsk spidskommen frø
1 løg, i tynde ringe
1½ tsk ingefær, revet
1 tsk hvidløg, presset
1 tsk grøn chili, fint hakket
1 tomat, fint hakket
½ tsk gurkemeje
½ spsk koriander pulver
½ spsk spidskommen pulver
½ tsk garam masala
Salt
2 spsk koriander, hakket
Smør auberginen med olie.
Lad auberginen køle.
Fjern alt skindet.
Mos resten af auberginen.
Varm ghee i en pande.
Tilsæt spidskommen frø.
Når frøene springer, tilsættes løg.
Steg til løgene er gyldne.
Tilsæt ingefær, hvidløg og chili.
Sauter 10-15 sekunder.
Tilsæt tomater, gurkemeje, koriander pulver og spidskommen pulver.
Steg et par minutter-
Tilsæt aubergine, garam masala og salt.
Mix grundigt.
Lad simre 3-4 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar