fredag den 20. februar 2015

Paraguay - Pira Caldo

Dejlig cremet suppe
Det er vigtigt at mozerellaen er fin delt,
eller samler den sig i gummiagtige klumper
Det er dejligt, at grøntsagerne ikke er alt for udkogte
Den samlede smag er dejlig,
men det er overraskende svært at smage de enkelte nuancer
Vi kunne ikke helt finde ud af, 
hvad der overdøvede de enkelte smage,
men det var en lidt sjov fornemmelse,
at den eneste forskel på selleri og gulerod,
var konsistensen
Karakter: 4

Pira Caldo

Ingredienser:
½ kg hvid fisk, som skrubbe, i filetter
2 tomater, uden skind, i tern
½ grøn peber, i tern
1 porre, den hvide del i ringe
1 stav selleri, i tern
1 løg, i tern
1 gulerod, i tern
½ dl ærter
1 chili, uden kerner, i skiver
1 lauerbærblad
1 dl hvidvin
2½ dl kokosmælk
ca 2 dl vand
1 spsk tomat pure
1 dl frisk mozerella, fint smuldret
2 spsk koriander, hakket
Salt
Peber

Varm olie op i en gryde.
Tilsæt peberfrugt, porre, selleri, løg, gulerod, ærter, chili og lauerbær.
Lad simre ved medium varme i 10 minutter.
Put fisken oven på grøntsagerne.
Put låg på gryden.
Lad det stå i 5 minutter.
Tilsæt hvidvin.
Rør i et par minutter.
Tilsæt 1 dl vand.
Rør i 1 minut.
Tilsæt kokosmælk, tomat pure og tomater.
Rør i et par minutter.
Lad simre et par minutter.
Tilsæt ost og koriander.
Rør til osten er opløst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar