Indisk/parkistansk svar på Afrikas chapatti
Den eneste forskel er at der her
bliver brugt lidt grovere mel
Det er faktisk meget lækkert med lidt mere bid
Den eneste forskel er at der her
bliver brugt lidt grovere mel
Det er faktisk meget lækkert med lidt mere bid
Paratha
2
dl. grahamsmel
6
dl. hvedemel
1
tsk salt
3
dl vand
2
spsk. olie eller ghee
Bland de to typer mel og salt.
Tilsæt vand lidt af gangen.
Dejen skal have en smidig og blød konsistens.
Sæt dejen på køl i ca. 30 min.
Form 6 boller.
Rul hver bolle til en aflang pølse.
Tryk pølsen flad.
Pensl på midten med lidt olie.
Fold kanterne af pølsen ind over olien.
Rul pølsen sammen til en snegl.
Rul sneglen rund og flad.
Pensl med lidt olie.
Varm lidt olie på en pande.
Læg brødet på panden.
Steg til overfladen bobler op.
Vend og steg på den anden side.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar