fredag den 13. februar 2015

Panama - Sancocho

Selve suppen er virkelig lækker og smagfuld
Bliver aldrig fan af varme bananer
- madbananer er helt ok,
men helt almindelige varme søde bananer.. Nej..
Har også svært ved at forstå hvorfor fyldet
skal være i så store stykker
Man ender med at sidde og spise suppen med sker,
og fyldet med kniv og gaffel
Men selve suppen er virkelig lækker
Kom desværre til at slette billedet fra kameraet
Karakter: 3.5

Sancocho

Ingredienser:
2 fed hvidløg
1 gulerod
1 grøn peber
½ løg
1/3 chili
1 dl koriander blade
6 dl vand
1 terning hønsebouillon
1 tsk spidskommen pulver
Salt
Peber
2 kyllingelår
½ lille cassava, skåret i stave
½ madbanan, skåret i stave
2 kartofler, halveret
1 lille banan, skåret i 3 dele
1 majskolbe, delt i 3 dele

Purer hvidløg, gulerod, peberfrugt, løg, chili og halvdelen af korianderen.
Put pure, vand, bouillon, spidskommen, salt og peber i en gryde.
Bring i kog.
Lad simre 30 minutter.
Tilsæt kylling.
Lad simre 20 minutter.
Tilsæt cassava og madbanan.
Lad simre i 10 minutter.
Tilsæt kartoffel, banan og majs.
Lad simre 15 minutter.

Put resten af korianderen o gen smule væde fra gryden i en blender.
Purer.
Rør i suppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar