tirsdag den 9. juli 2013

Guyana - Salty Mango

Jeg var lidt bekymret for hvordan dette tilbehør ville blive
Det var faktisk ganske fint.
Ikke alt for salt, som ellers var forventet.
Ikke alt for stærk heller.
Dejlig frisk tilbehør til brød eller risretter.

Salty Mango
Ingredienser:
1 mango, meget lidt moden
1 fed hvidløg, hakket
1 spsk oliven olie


2 chilier, i tynde skiver
1 gul peberfrugt, i små tern
3 spsk hvidvins eddike
2 spsk honning
1 tsk oliven olie
1 lille håndfuld koriander, hakket
4 mynte blade, hakket


Skræl avokadoen.
Hak til grove bidder.
Salt mangoen rigeligt.
Lad den stå natten over.
Pres saften ud af mangoen.
Til hvidløg, og olie.


Mix 1 dl af mangoen med resten af ingredienserne.


Lad stå og trække i en times tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar