tirsdag den 9. juli 2013

Guyana - Pholourie

Lækker og overraskende smagfuld lille snack
På trods af de mange krydderier,
er de ikke overdrevet stærke,
bare fyldige i smagen.
Skal spises med noget tilbehør, men så er de også lækre.
Karakter: 4.5
Pholourie
Ingredienser:
1 dl gule flækærter
5 fed hvidløg
1 chili
¼ tsk gurkemeje
½ tsk karry
½ tsk garam masala
½ tsk spidskommen
½ tsk salt
½ tsk gær
1 tsk bage pulver
1½ dl mel
Olie
:
Stil ærter i vand i 12 timer.
Dræn ærterne.
Put ærter, hvidløg, chili og nok vand til at dække ærterne i en blender.
Blend til der er en glat dej.
Hæld i en skål, og mix alle de tørre ingredienser i.
Lad hvile tildækket i 2 timer.


Lav kugler med en ske, og dybsteg dem til gylden brun.
Lad dryppe af på køkkenrulle.


Server med Salty Mango, eller andet surt, sødt eller stærkt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar